سوالات فني و حرفه اي سوالات فني و حرفه اي

سوالات فنی و حرفه ای

[جامع ترين سوالات پرتكرار فني و حرفه اي پرتكرار]

در قرن هاي اخير با شناساندن علم آشپزي از طريق اساتيد و بزرگاني همچون آگوست اسكوفير ( پدر علم نوين آشپزي ) به جهانيان و آموزش فنون و رموز آشپزي اهميت بيشتري به يادگيري آكادميك آشپزي در جهان داده شده است كه آن را به يكي از مشاغل مهارتي و پردرآمد تبديل كرده است. شما مي تونين از طريق سيستم مشاوره تحصيلي تلفني تحصيليكو با اين كارشناسا در ارتباط باشين . ضمنا براي خانم هاي كارمند و يا افرادي كه از شهرستان تشريف مي آورند، امكان برگزاري كلاس ها در آخر هفته ها، روزهاي تعطيل و ساعت هاي عصر نيز وجود دارد. يكي از اين راه ها كد ملي شماس. بعد از پرداخت هزينه دريافت گواهينامه فني و حرفه اي كد شناسايي براي شما پيامك ميشه. اين سايت به منظور ارائه نمونه سوالات فني وحرفه اي و همچنين شبيه سازي آزمون فني و حرفه اي راه اندازي شده است.

با بررسي كانال تلگرامي ما در سمت راست سايت از اطلاعيه هاي دوره ها با خبر بشويد. اگه در آزمون نتيجه قابل قبولي گرفته باشين، مي تونين گواهينامه فني و حرفه اي خودتون رو به عنوان يه فرد ماهر در رشته هاي خاص از سازمان فني و حرفه اي بگيرين و بعد از اون توي مهارتي كه مدركش رو دارين پروانه كسب بگيرين و يا استخدام رسمي خيلي از شركت هاي معتبر بشين. بعد از گرفتن گواهينامه فني و حرفه اي شما مي تونين سالن آرايشي مخصوص به خودتون رو افتتاح كنين و پروانه كسب بگيرين. كپي برداري از اين سايت تنها با ذكر منبع مجاز است. لازم به ذكر است در هنگام آزمون، فيلترشكن گوشي خود را خاموش نگه داريد. در آكادمي سرآشپزان آسيا قدم به قدم تمامي مراحل مرتبط با آشپزي ملل و ايراني به شما آموزش داده مي شود. آموزشگاه برنامه نويس به عنوان يكي از آموزشگاه هاي آزاد سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور با هدف تربيت نيروي انساني ماهر و ارائه مهارت هاي مورد نياز بازاركار در سال 1396 در مشهد مقدس تاسيس گرديد.

نه تنها محيط مجهز و مربيان كارآمدي دارد بلكه از نظر كاربران نيز امتياز بسيار رضايت بخشي كسب كرده است. كپي برداري از اين سايت تنها با ذكر منبع مجاز است. در ايران نيز در سالهاي اخير توجه زيادي به اين علم شده است و كلاسهاي زيادي جهت آموزش آشپزي تشكيل مي شود، اما كمتر ديده مي شود آموزشگاهي با رعايت اصول مديريتي و با دلسوزي، فنون و رموز آشپزي را به هنرجو آموزش دهد و آنها را فاش نمايد زيرا كه بسياري از اين مربيان ممكن است با گذراندن دوره هاي كوتاه مدت آموزش آشپزي توانسته باشند گواهينامه آموزشي را كسب نمايند، اما تجربه مفيدي در اين زمينه اختيار نداشته باشند و هم اينكه بيشتر آموزشگاه هاي آشپزي، آموزش هاي خود را بصورت تئوري انجام مي دهند و هنرجو هيچ كار عملي مفيدي در كلاس آشپزي انجام نمي دهد تا بتواند سوالات و چالش هاي ذهني خود را پشت سر بگذارد و به مهارت برسد و در اصطلاح از پس اين كار برآيد چه بسا كه بسياري از هنر جويان اين آموزشها را جهت اقامت به كشورهاي ديگر ميگذرانند و داشتن مهارت در آموزش آشپزي در كنار مدرك معتبر قابل ترجمه در ساير كشورها اولويت بسيار مهمي محسوب مي گردد.

بيشتر بخوانيد: https://www.fan-app.ir/

نمونه سوالات مانتو دوز فني و حرفه اي

1 . سرعت چرخ خياطي بستگي به ..... دارد

الف ) ميزان فشار روي پدال

ب ) درجه دوخت

ج ) درجه كشش

د ) چهار توپي
2 . براي اينكه جلوي مانتو بالا نايستد از حلقه گردن جلو چه مقدار كم مي شود؟

الف ) ۰/۲۵ سانتي متر

ب ) ۰/۵ سانتي متر

ج ) ۰/۷۵ سانتي متر

د ) ۱ سانتي متر
3 . در چه حالتي نخ دوخت روي سطح بالايي پارچه ديده مي شود؟

الف ) زماني كه درجه كشش نخ ماسوره خيلي شل باشد

ب ) زماني كه درجه كشش نخ سوزن خيلي شل باشد

ج ) زماني كه ماسوره درست پر شده باشد

د ) زماني كه ماكو درست در جاي خود قرار گرفته باشد
4 . كدام خط براي خطوط غير اصلي الگو به كار ميرود؟

الف ) خط ممتد

ب ) خط كوتاه بلند

ج ) سه خط چين

د ) نقطه‌ي چين
5 . فاصله جادكمه در مانتو ....... است

الف ) ۱۰ سانتي متر

ب ) ۸ سانتي متر

ج ) نسبت به مدل تعيين مي‌شود

د ) ۲۵ سانتيمتر
6 . سجاف سرخود براي چه يقه هايي مناسب است؟

الف ) حلقه هاي پايه دار

ب ) طبقه هاي بدون پايه

ج ) يقه هاي جدا

د ) الف و ب
7 . براي رسم آستين لبه گشاد از الگو ي چه آستيني استفاده مي شود؟

الف ) الگوي اوليه آستين

ب ) آستين با پنس افقي

ج ) آستين با پنس عمودي

د ) آستين كيمونو
8 . اگر هنگام پوشيدن مانتو خط پهلو به طرف پشت كشيده شود علت چيست؟

الف ) اندازه گيري اشتباه است

ب ) الگوي مساوي برش شده است

ج ) اندازه الگوي بالاتنه پشت و جلو با هم زيادي اختلاف دارند

د ) الگوي پشت بالاتنه كوچكتر از جلوي بالا تنه بريده شده است
9 . كادر مانتو نيمه تنگ با چه فرمولي رسم مي شود؟

الف ) نصف دور سينه + ۳

ب ) نصف دور سينه + ۴

ج ) نصف دور سينه + ۵ تا ۷

د ) نسبت دور سينه + ۱۰
10 . استفاده از چه پارچه هايي اندام را درشت تر نمايان مي سازد؟

الف ) پارچه هايي با راه هاي عمودي و چهارخانه

ب ) پارچه چهارخانه و نقش دار

ج ) پارچه هاي لخت و ساده

د ) پارچه هاي نخي و كتاني
11 . معمولا سمت ...... پارچه در مقابل سايش و چروك ..... است؟

الف ) پشت - مقاوم‌تر

ب ) روي - مقاوم تر

ج ) روي - آسيب پذيرتر

د ) پشت - آسيب پذيرتر
12 . معمولاً تار پارچه از چه اليافي تهيه مي شود؟

الف ) الياف ظريف و نازك

ب ) الياف نرم و شكننده

ج ) الياف ضخيم و مقاوم

د ) الياف ظريف و كم استحكام
13 . كدام دسته از پارچه ها داراي تار و پود نيستند؟

الف ) ريكو، ريون، ساتن

ب ) ريونساتن، كرپ، ريون

ج ) كشباف، كرپ، نمدي

د ) كشباف، تريكو، نمدي
14 . حاشيه در پارچه هاي حاشيه دار بهتر است در چه قسمتي قرار گيرد؟

الف ) در قسمت بالايي لباس

ب ) در پايين لباس

ج ) در كنار لباس

د ) فرقي نمي كند
15 . آخرين مرحله كنترل پارچه چيست؟

الف ) كنترل مسير راستاي پارچه

ب ) اتو زدن پارچه اي كه چروك دارد

ج ) صاف كردن سر كجي پارچه

د ) فرقي نميكند كدام مرحله را آخر انجام دهيم


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1400/5/3 ساعت: ۰۸ توسط:eh171011 :